Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9
Ooit tegen een Boogschutter gezegd dat je niet van avontuurlijke reizen houdt, of liet een Tweelingman je na het eerste afspraakje zitten omdat je de hele avond om zijn nek had gehangen in het bijzijn van z'n vrienden? Wie alle do's en don'ts van de astrologische karakters van de man kent, zal dit soort valkuilen moeiteloos omzeilen. Liz Rose doet op humoristische wijze een boekje open over de karakterstructuren, de beste manieren om indruk te maken, verleiding, seks, mode en wat je al nog meer moet weten over de verschillende horoscoopkarakters om je man te 'bedazzelen'.
Dit boek is ook een hulpmiddel om te voorkomen dat je onnodig tijd in de niet-bij-jou-passende-horoscoopman stopt, ook al ben je er nog zo van overtuigd dat het je wel gaat lukken. Bedazzle je man is een boek waarvan er maar weinig bestaan. Het is niet het zoveelste astrologieboek over de ideale astrologische partner. Het is een compacte leidraad voor de eigentijdse vrouw - getrouwd of ongetrouwd - en veroorzaakte in Amerika een ware hype.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Bedazzle je man

  • Merk: Lizz Rose
  • Model: 9789055992232
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 11,36€

  • Excl. BTW: 9,39€
  • Prijs in spaarpunten: 20