Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9

 

Je hoeft niet naar mystieke plekken te ontsnappen, je carriére om te gooien of je partner te verlaten om vreugde, liefde, vrijheid en innerlijke vrede te ervaren. Het doet er niet toe wie, wat of waar je bent; succes, vervulling en wijsheid zijn beschikbaar voor iedereen, right here, right now. Veel mensen hebben dat al mogen ervaren.
 
In dit boek deelt John Schrederhof de zeven stappen van Meesterlijk Leven met je. Hij geeft je hiermee een routekaart om een leven te creëren dat je liefhebt. De zeven stappen van Meesterlijk Leven vormen een praktisch en krachtig middel om een creatieve kracht in je eigen leven te zijn, in vrijheid, gepassioneerd en betekenisvol te leven en verschil te maken in het leven van anderen. Hoe meer je de zeven stappen in je leven toepast, hoe meer je in het nu leeft en dagelijks betekenisvolle resultaten creëert.
 
Recensie(s)
 
Dit boek bevat de zeven stappen van 'meesterlijk leven' en is bedoeld om je te ondersteunen bij het vinden van een balans tussen zijn en doen, actie en reflectie, denken en voelen, hebben en geven en creeren en bijdragen. Het boek beschrijft met andere woorden de gulden middenweg. Het is niet gericht op het bereiken van verlichting zoals in het boeddhisme, maar brengt veel van Boeddha's lessen in de praktijk. Het hart van het boek wordt gevormd door de stelling dat je vrij snel na je geboorte je onbewust terugtrekt achter een aantal muren en als het ware in een soort box terechtkomt. Vooral in deel drie van het boek wordt ingegaan op hoe je de beperkingen van je box kunt loslaten door je automatische gedragspatronen te onderbreken. Het boek bestaat uit 29 hoofdstukken die zijn onderverdeeld in zes delen. In de zes delen komen onderwerpen aan bod als de essentie van menselijke relaties, de bevordering van een creatieve geest en het omgaan met spirituele behoeften. De schrijver is trainer en 'masterful livingcoach' met vele jaren ervaring met transformatieprogramma's. Het boek is visueel aantrekkelijk en uitnodigend geschreven met veel voorbeelden uit de eigen ervaring van de auteur. Veel onvertaalde Engelse citaten; ook Goethe blijkt plotsklaps Engels te schrijven.
 
drs. O. Bachnoe

 

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Van baby tot Boeddha

  • 28,48€

  • Excl. BTW: 23,54€
  • Prijs in spaarpunten: 20