Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9

Een inspirerende en universele methode om je verlangens om te zetten in geweldige resultaten en een prachtige toekomst. Met Excuses bedenk je, resultaten behaal je! verwerf je heldere en vernieuwende inzichten waarmee je stap voor stap de toekomst kunt realiseren die jij verlangt. Je ontdekt dat het niet zozeer belangrijk is wat je doet om je leven te verbeteren, maar hoe je dat doet. Je leert dat je uiterlijke omstandigheden fors verbeteren wanneer je jouw innerlijke wereld naar een hoger en gelukkiger niveau tilt, en de auteur laat je zien hoe je dat kunt doen.


Na het lezen van dit boek zul je nooit meer hetzelfde naar jouw wereld kijken. Je zult je sterker voelen dan ooit en je zult mogelijkheden zien die je eerst niet zag. Jean-Luc Spaninks geeft je kennis en nieuwe inzichten aan de hand van leuke en inspirerende praktijkvoorbeelden. Hij leert je nuttige vaardigheden door concrete, uiterst praktische technieken aan te reiken die makkelijk toe te passen zijn en waarmee jij je resultaten op veel gebieden kunt verbeteren – mentaal, fysiek, relationeel, financieel en spiritueel. Jean-Luc laat zien hoe je de juiste inspanning kunt leveren om jouw verlangens te realiseren én te genieten.

Dit boek daagt je uit om vastgeroeste denkpatronen en bedenkingen opzij te zetten en je verlangens om te zetten in resultaten. Let wel op: na het lezen van dit boek heb je geen enkel excuus meer om je verlangens niet te realiseren…!

 

NBD|Biblion recensie
Een eigen keuze maken, kunnen verantwoorden en er verder mee kunnen leven, daar draait het om in dit boek. Het eindigt met vijf hoofdstukken over zelfcoaching gericht op mentaliteit, lichaam, relaties, financien/materiele zaken en spirituele beleving. In feite zijn het lijstjes van negatieve, beperkende en positieve overtuigingen. De positieve overtuigingen wil je graag hebben. De andere twee soorten zijn lastig en wil je kwijt. De auteur legt in het voorafgaande uit welke vaardigheden dit vereist, welke technieken daarbij nodig zijn en wat de beperkende factoren zijn. De theoretische achtergrond is daarbij cognitieve therapie en neurolinguistisch programmeren. Met de reflectietechnieken wordt een stapsgewijze verandering nagestreefd. Helder en vlot beschrijft de auteur aan de hand van voorbeelden wat je zelf in de hand hebt en hoe je op de omstandigheden kunt reageren. De voorbeelden zijn uit zijn eigen praktijk als psychiatrisch verpleegkundige annex Life Coach, en van willekeurige mensen met hun dagelijkse besognes. Duidelijk wordt daarmee ook dat de grens tussen 'gewoon' en 'abnormaal' vaag is.

Drs. J.J.M. van der Heijden 

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Excuses bedenk je, resultaten behaal je

  • 19,41€

  • Excl. BTW: 16,04€
  • Prijs in spaarpunten: 20