Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9

Sommige mensen hebben uitstraling. Maar waarom heeft niet iedereen dat? Wat is die geheime x-factor? Volgens Wolf Peppmeier kan iedereen het hebben en is charisma voor ons allemaal weggelegd. Het is een volledige balans tussen innerlijke wijsheid, stabiliteit en uiterlijke schoonheid. Uitstraling is datgene wat jij voor de ander uitstraalt. Het heeft te maken met zelfverzekerdheid en innerlijke kracht.
Mooi is discutabel. Uitstraling heeft niets te maken met knap zijn volgens een modebeeld. Het heeft alles te maken met volledig in balans zijn. Je zult zien dat het leven met uitstraling vele malen gemakkelijker is dan zonder. In Uitstraling worden de ingrediënten aangereikt van de x-factor, charisma of uitstraling en je zult ontdekken dat je dit volledig kunt veranderen.
Naast innerlijke balans wordt in dit boek gesproken over kleding, make-up, voeding en gezondheid.
Maar bovenal krijg je instrumenten en praktische tips om helemaal in balans te komen en datgene uit te stralen wat jij wilt uitstralen. Word directeur van je eigen Ik BV. Straal uit wie jij werkelijk bent!

Voor informatie over lezingen en workshops kijk op www.pepptalk.nl

 

NDB Recensie(s)


In dit boek legt de schrijver uit dat de 'x-factor' helemaal niet iets mysterieus is en ook niet iets hoeft te zijn wat iemand wel of niet heeft. Volgens de schrijver is uitstraling een volledige balans tussen innerlijke wijsheid, stabiliteit en uiterlijke schoonheid. In de eerste twee gedeelten legt hij uit dat iemands uitstraling van binnen begint. Er zijn veel soorten oefeningen opgenomen om bij jezelf na te gaan of je punten kunt verbeteren en je gelukkiger te voelen. In het derde gedeelte van het boek wordt aandacht besteed aan iemands uiterlijk en gezondheid. Hoewel de inslag van het boek van spirituele aard lijkt te zijn, conformeert de schrijver zich helaas wel aan huidige, wat meer materialistische normen. Het boek leest makkelijk weg, de oefeningen zijn zeer haalbaar en de adviezen zijn makkelijk op te volgen. De toon van het boek is kordaat en hier en daar humoristisch. Uitgangspunt is een methode van een trainingsbureau waarvan de gegevens en uitgaven achterin het boek staan vermeld.

F. van Soelen

 

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Uitstraling 3e druk

  • 19,41€

  • Excl. BTW: 16,04€