Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9

Zelfmanagement begint bij zelfkennis. Inzicht ook, in hoe we in het leven staan, welke talenten wij de maatschappij te bieden hebben. Zodat wij op die heel specifieke plek terecht kunnen komen waarin wij helemaal op onze plaats zijn en nieuwe kansen op geluk vinden.

Zelfmanagement is veelomvattend. Een aantal mogelijkheden, aanwijzingen en gedachten worden behandeld, als hulpmiddel voor de lezer om te komen tot een eigen diagnose en een nieuwe persoonlijke balans. Daarbij wordt ook geput uit persoonlijke ervaringen na een burn-out.

Door de ontwikkeling van bewustzijn kunnen wij tot nieuwe verbi8nding komen in een maatschappij die gekenschetst wordt door allerlei sluipende processen van vervreemding. Een maatschappij die op hol lijkt te slaan, waarin steeds meer mensen in de knel raken, met een groeiend onderscheid tussen de groep workaholics en hen die langs de kant staan.
Ons economisch systeem moet dan ook worden bijgesteld om de kwaliteit van ons bestaan veilig te stellen, maar om te beginnen is vooral de ontwikkeling van ons bewust-zijn essentieel. Nieuwe verbinding begint bij onszelf.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Waar ben ik mee bezig

  • Merk: Bob R. Kok
  • Model: 9789055990528
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 11,36€

  • Excl. BTW: 9,39€