Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9

Talrijke mensen hebben dromen; helaas blijft het daar voor velen bij. Laat jouw dromen uitkomen! Na een jarenlange studie naar het succes van grote wereldleiders en geslaagde ondernemers heeft Hans Peter Roel een patroon ontdekt die deze mensen in hun leven toepassen. Hij heeft dit 'de succesladder' genoemd. Als je de vijf stappen in je leven toepast, kun je je dromen daadwerkelijk vorm geven.

Je maakt kennis met de hoofdpersoon Mick. Zoals zo velen op zoek naar de magie van het leven. Om daarmee werkelijk succesvol te zijn en met zijn leven waarde voor de maatschappij te creëren. Je gaat mee op zijn zoektocht naar het geluk en bent getuige van zijn strijd om dat te bewerkstelligen.

De kracht van 'De succesladder' zit in de eenvoud. Hoewel de stappen simpel van opzet zijn, is het consequent en consistent toepassen in je leven ervan een hele uitdaging. Als je de vijf stappen toepast in je leven, zul je in staat zijn je dromen vorm te geven. Vele grote ondernemers en inspirerende wereldleiders zijn je voorgegaan.

 

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Je droom komt uit

  • 9,08€

  • Excl. BTW: 7,50€
  • Prijs in spaarpunten: 20