Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9

Eerst was hij dik en dom, nu is hij rijk en gelukkig. Lange tijd voelde Jan Bloemhof zich kansloos, want weinig mensen hadden vertrouwen in hem. Tot hij een aantal succesvolle inzichten kreeg en zichzelf leerde hoe hij daar in de praktijk optimaal gebruik van kon maken. Jan leert ons, dat bij alles wat je doet de drie L’s leidend zijn: is het Leuk, Lerend en Lonend? Jan Bloemhof deelt in dit boek zijn systeem. Als je je dit systeem eigen hebt gemaakt, ligt de weg vrij om te bereiken wat jij wilt. Je zult zien dat je veel praktische aanwijzingen krijgt, die jou vooral gelukkiger, beter, rijker en sterker maken.

Veel succes.

Frits Löhnen, mental coach: "Jan Bloemhof is een man die recht door zee is en alles 'to the point' kan vertellen. Dat vind je terug in zijn prachtige meesterwerk Leuk, Lerend & Lonend."

Pien Wijn, jurist en psycholoog: "Jan Bloemhof is een prachtig voorbeeld van de mogelijkheid die we allemaal in ons hebben om echt goed te gaan functioneren."


Recensie NBD biblion

Leuk, Lerend & Lonend – Jan Bloemhof

Succesvol autohandelaar geeft, op basis van eigen ervaringen, adviezen en bespiegelingen over het slagen en falen als ondernemer. Daarbij staat ‘ik’ centraal, want ‘ik’ kan pas anderen helpen als ‘ik’ zichzelf heeft geholpen, stelt hij. Hij adviseert om alleen dingen te ondernemen die bestaan uit de 3 L’s; Leuk, Lerend en Lonend. En als het misloopt, is het te wijten aan de 3 O’s; Onduidelijkheid, Onzekerheid en Onvoldoende doorzettingsvermogen. Datzelfde ‘ik’ stuurt het eigen gedrag door te leren van het eigen falen en slagen. Daarvoor heeft hij een zevenstappenplan, een doe-het-zelfproject voor persoonlijke verandering. Zijn eigen carrière deelt hij in in vier fasen; Employé, Solo-ondernemer, Bedrijfseigenaar en Investeerder. Hij stelt dat een ondernemer niet selfmade is, maar iemand is die doelen stelt, risico’s beoordeelt, beslissingen neemt en gericht is op geld verdienen. Zelfkennis, mensenkennis en zelfvertrouwen vormen de basis van (zijn) geslaagd ondernemerschap. Zijn opvattingen zijn samengevat in zo’n honderdvijftig adviezen/quotes achter in het boek.

Recensent: Drs. J.J.M. van der Heijden

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Leuk, Lerend & Lonend - het systeem van rijkdom

  • Merk: Jan Bloemhof
  • Model: 9789055993093
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 28,48€

  • Excl. BTW: 23,54€