Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9

 

In het Westen zoekt men naar fysieke fitheid, in het Oosten zoekt men naar innerlijke fitheid. Zhen Chi combineert beide en gaat zelfs nog een stap verder: het bereiken van een staat van Emotioneel Evenwicht. Je kunt de wereld om je heen niet altijd veranderen, maar wel de manier waarop jij in de wereld staat. 
Mayana ontwikkelde in samenwerking met de arts Roy Martina de nieuwe en totale bewegingsvorm: Zhen Chi. In Zhen Chi zijn elementen verwerkt van Qi-Gong, Tai Chi, ademhalingstherapie, yoga, meditatie en visualisatie. Zhen Chi is niet gelieerd aan religie of specifieke denkwijzen. Iedereen kan het en je hebt er niets of niemand voor nodig, behalve jezelf. 
Zhen Chi stelt je in staat bewust contact te maken met de energie in jezelf en die van de wereld om je heen. Zhen Chi laat je je hart openen voor jezelf en de wereld en laat je leven vanuit liefde: de eerste stap naar het verwezenlijken van je dromen. 
 
Zhen Chi is Emotioneel Evenwicht; energie in beweging en meditatie vanuit de stilte van je hart.
Zhen Chi: Oost ontmoet West.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Zhen Chi

  • Merk: Mayana
  • Model: 9789055991846
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 13,70€

  • Excl. BTW: 11,32€
  • Prijs in spaarpunten: 20