Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9

Chi-Neng Qi-Gong komt uit China en vele meesters hebben hun leven aan het ontwikkelen en verfijnen van deze techniek gewijd. Chi of Qi betekent energie. Qong betekent meesterschap en Neng staat voor potentieel. Chi-Neng Qi-Gong staat voor het ontwikkelen van je eigen potentieel om jezelf te helen en daardoor ook anderen.

Chi-Neng Qi-Gong zorgt ervoor dat de energie door het hele lichaam gelijk verdeeld wordt. Door gebruik te maken van energie worden lichamelijke ziekten herstelt. Mensen die Chi-Neng Qi-Gong toepassen hebben een verhoogde weerstand tegen alle ziekten. De balans tussen lichaam en geest wordt geoptimaliseerd. Roy Martina en Patricia van Walstijn brengen deze methode nu naar Europa en geven seminars en cursussen in verschillende landen, waaronder Nederland. In dit schitterend geillustreerde boek worden de achtergronden van deze methode beschreven en wordt de oefening aan de hand van foto's duidelijk gemaakt. Deze oefening duurt 16 minuten en kan dagelijks gedaan worden. Het boek is zowel een foto boek als een werkboek waarin tevens veel achtergrond informatie over deze Chinese geneeskunst te vinden is.
Regelmatige oefening van deze simpele methode
reinigt het lichaam van negatieve energie, stress en emoties. het is alsof de binnenkant van je lichaam een ontspannende massage krijgt.
Chi-Neng Qi-Gong verhoogt de weerstand en ondersteunt het immuunsysteem. Het heeft een kalmerend effect op het zenuwstelsel en verbetert de fysieke en emotionele staat. De simpele bewegingen die heel langzaam en tot in perfectie worden uitgevoerd zorgen ervoor dat de geest rustig wordt en kalmeren het zenuwstelsel.
De reden dat Chi-Neng zoveel resultaat heeft is door de unieke levensenergie stimulerende bewegingen, gecombineerd met langzame en diepe ademhaling, visualisatie en speciale affirmaties.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Chi-Neng Qi-Gong – Meditatie in beweging voor de westerse mens 5e druk

  • 28,54€

  • Excl. BTW: 23,59€