Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9

Appelmoes is een vrolijk en kleurrijk geïllustreerd kinderboek met kleine gedichtjes over grote onderwerpen, voor jong en oud.
Anne Moes weet moeilijke thema's om te zetten in ontroerende en grappige teksten. De speelse illustraties van Josha Roymans zorgen voor een speelse noot.

 

Recensie NBD Biblion:

"25 gedichten over lichtvoetige onderwerpen als jarig zijn en spelen in de regen, afgewisseld met dichtwerk over diepzinnigere onderwerpen als liefde, pesten, vooroordelen en gelijkwaardigheid. De onderwerpen zijn toegankelijk gemaakt voor jonge kinderen. Alle gedichten rijmen, veelal in gepaard rijm, dat soms wat gezocht overkomt. Inhoudelijk is dat niet storend maar wel slordig zijn enige  interpunctiefouten (apostrof bij bv. s' nachts en s' morgens) en een foutief verwijswoord (die spook). Het stevige boek in oblong formaat is smaakvol vormgegeven. De met inkt getekende illustraties op smetteloos wit papier zijn haast kinderlijk naïef en passen goed bij deze tekstvorm. De paginagrote illustraties zijn niet of gedeeltelijk ingekleurd, soms met slechts één steunkleur, een kleur die ook het gedicht op speelse wijze omrand. Een enkele keer is alleen de achtergrond gekleurd. Achterin is er ruimte – twee pagina’s – om zelf gedichten te schrijven en die te illustreren. Op de achterflap staan twee beknopte biografieën van de auteur enillustrator. Gedichten om voor te lezen vanaf ca. 5 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar."

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Appelmoes

  • 17,06€

  • Excl. BTW: 14,10€