Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9
Het aantal echtscheidingen blijft toenemen, steeds meer gezinnen raken ontwricht. Geven we het wellicht te snel op? Hoe zit het met de authentieke vrouwelijkheid van de vrouw en welke rol speelt dit binnen het huwelijk? Zijn onze relaties gedoemd te mislukken, of kunnen we alsnog Werkelijke Eenwording ervaren? Thessa Sambou ontdekte, tijdens haar eigen relatiecrisis, de dertien Godinnen en hun kracht. Het redden of verbeteren van je relatie begint met een grondig onderzoek van jezelf. Niet hij, maar jij zal de eerste stappen moeten ondernemen. Tijdens jouw transformatie naar het Godin-zijn kan hij niet anders dan je volgen. Het Boek der Godinnen leidt je over het pad naar Godin-zijn en leert je om alle dertien Godinnen te integreren in je leven en je huwelijk. Creëer je eigen huwelijksparadijs op aarde!

'Het is mijn ervaring dat wij als vrouw veel krachtiger zijn wanneer wij ons vrouw-zijn volledig kunnen omhelzen en neerzetten.
Een vrouw volledig verankerd in haar vrouw-zijn is veel krachtiger dan een vrouw die aspecten van haar vrouwelijkheid afwijst of die poogt de man te verslaan op zijn eigen terrein.'

Recensie(s)


Betekent het toenemend aantal echtscheidingen dat relaties tussen vrouwen en mannen steeds meer gedoemd zijn te mislukken? De auteur meent dat de vrouw met haar 'authentieke vrouwelijkheid' de sleutel tot het welslagen van het huwelijk in handen heeft. Vrouwelijkheid wordt hier in een dertiental aspecten (godinnen genoemd) onderscheiden, waarbij het zowel gaat om praktische aspecten, zoals huishouden en moederschap, als om persoonlijke kwaliteiten als zelfbeheersing, vertrouwen en geduld. De belangrijkste boodschap van het boek is dat vrouwen niet moeten proberen als mannen te zijn, maar hun eigen kwaliteiten moeten koesteren en inzetten. Vrouw en man zijn complementair en voor een harmonieus huwelijksleven is essentieel dat beiden hun plaats kennen en niet de rol van de ander over willen nemen. Dit vormt volgens de auteur het geheim van het creeren van een 'huwelijksparadijs op aarde'. Op het eerste gezicht zijn de standpunten van de auteur weinig geemancipeerd en achterhaald. De lezer die hier doorheen kijkt, kan echter enkele waardevolle ideeen en praktische tips tot zich nemen. Zeer kleine druk.

Drs. N.P. Aders

 

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Het Boek Der Godinnen

  • Merk: Thessa Sambou
  • Model: 9789055992058
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 17,06€

  • Excl. BTW: 14,10€
  • Prijs in spaarpunten: 20